Борщ
260 грн / упаковка
Склад: Буряк червоний столовий, цибуля і капуста, картопля і фрикадельки, фасоля, оцет, цукор, суміш перців, лавровий лист, сіль, перець ч/м
Як приготувати?
Борщ. Не розморожуючи кинути у киплячу, підсолену воду. Рекомендовано на 3л води. Варити на помірному вогні до повної готовності. За бажанням додати спеції.
Енергетична цінність:
У 100г продукту: білки - 5,8; жири - 5,2; вуглеводи - 11,4; 120 Ккал; 520 Кдж.
Наявність глютену, лактози:
Не містить глютену та лактози.
Термін придатності та умови зберігання:
6 місяців від дати виробництва вказаної на етикетці за зберігання при t -18°C.
Опис:
Ви маєте унікальну пропозицію. У два з половиною, а краще у три літри кипяченої води просто всипати нашу суміш під назвою борщ, і найсмачніший український борщ, з м’ясом за 20 хвилин готовий, від вас лише досолити за смаком. Витрачайте час на себе , а ми подбаємо про їжу.