галета (пиріг, кіш) з яблуками горіхами та корицею
340 грн / упаковка,
Склад: Борошно пшеничне в/г, яблука, грецький горіх, кориця, печиво вівсяне, вода, яйця курячі, масло вершкове, цукор, сіль.
Як приготувати?
НЕ розморожуючи випікати в духовці при температурі 180-200С упродовж 50-60хв з конвекцією. Після приготування витягнути і дати постояти 5хв.
Енергетична цінність:
У 100г продукту: білки - 5,3; жири - 11; вуглеводи - 38,2; 263 Ккал, 1101 Кдж.
Наявність глютену, лактози:
Містить глютен та лактозу.
Термін придатності та умови зберігання:
6 місяців від дати виробництва при t -18C. Згідно ДСТУ 4437:2005. Не заморожувати повторно.