галета (пиріг, кіш) з свининою,грибами і болгарським перцем
460 грн / упаковка,
Склад: Борошно пшеничне в/г, свинина, печериці, цибуля, вершки, вода, яйця курячі, сир моцарелла, масло вершкове, перець болгарський, олія соняшникова рафінована, цукор, італійські трави, лимон, сіль, перець ч/м.
Як приготувати?
НЕ розморожуючи випікати в духовці при температурі 180-200С упродовж 50-60хв з конвекцією. Після приготування витягнути і дати постояти 5хв.
Енергетична цінність:
У 100г продукту: білки - 6,4; жири - 12,3; вуглеводи - 31; 269 Ккал, 1122 Кдж.
Наявність глютену, лактози:
Містить глютен та лактозу
Термін придатності та умови зберігання:
6 місяців від дати виробництва при t -18C. Згідно ДСТУ 4437:2005. Не заморожувати повторно.