Ковбаса самер гриль
280 грн / упаковка 8 шт
Склад: Свинина, філе куряче, яловичина, свинна оболонка, паприка, сіль, перець ч/м.
Як приготувати?
НЕ розморожуючи запікати у розігрітій духовці при t 180-200C упродовж 30-40 хв. Або обсмажити на розігрітій сковорідці під кришкою на середньому вогні по 10-15 хв з кожного боку, до рум'яної скоринки.
Енергетична цінність:
У 100г продукту: білки - 16,4; жири - 11,8; вуглеводи - 1,9; 178 Ккал; 745 Кдж.
Наявність глютену, лактози:
Не містить глютену та лактози.
Термін придатності та умови зберігання:
6 місяців від дати виробництва при t -18C. Згідно ДСТУ 4437:2005. Не заморожувати повторно.