Пельмені із свининою та курятиною
300 грн / 1 кг
Склад: Борошно пшеничне в/г, свинина, філе куряче, вода, олія соняшникова рафінована, яйця курячі, цибуля, сіль, перець ч/м.
Як приготувати?
Заморожені пельмені кинути у підсолену, з спеціями (за смаком) киплячу воду в пропорції 1/4. Легко помішуючи, довести до кипіння. Після спливання на поверхню варити на помірному вогні 7-10 хв, до повної готовності.
Енергетична цінність:
У 100г продукту: білки - 13.4; жири - 18,7; вуглеводи - 22,9; 334 Ккал, 1397 Кдж.
Наявність глютену, лактози:
Містить глютен.
Термін придатності та умови зберігання:
6 місяців від дати виробництва при t -18C. Згідно ДСТУ 4437:2005. Не заморожувати повторно.