Равіолі з індичкою та грушею
260 грн / упаковка
Склад: Борошно пшеничне в/г, м'ясо індика, вода, морква, печериці, масло вершкове, груша, цукат, розмарин, олія оливкова, яйця курячі, сіль, перець ч/м.
Як приготувати?
В пропорції 1/4 заморожені равіолі кинути у підсолену, з спеціями (за смаком) киплячу воду. Легко помішуючи, довести до кипіння. Після спливання на поверхню варити на помірному вогні 7-10 хв, до повної готовності.
Енергетична цінність:
У 100г продукту: білки - 13,4; жири - 18,7; вуглеводи - 22,9; 334 Ккал, 1397 Кдж.
Наявність глютену, лактози:
Містить глютен
Термін придатності та умови зберігання:
6 місяців від дати виробництва при t -18C. Згідно ДСТУ 4437:2005. Не заморожувати повторно.
Опис:
Начинка цих равіолі є справжнім витвором кулінарного мистецтва. У належних пропорціях ми поєднали найніжніше індиче філе, в’ялену грушу, підсмажені з цибулею печериці та пармезан. Отриманий смак складно описати, але бажання відчути його знову ми гарантуємо. Тісто для цих равіолі особливо ніжне, тому що містить корисну куркуму та оливкову олію.