Тефтелі з індички
410 грн / 1 кг
Склад: Рис, м'ясо індички, морква, цибуля, олія соняшникова рафінована, сіль, перець ч/м.
Як приготувати?
НЕ розморожуючи підсмажити на середньому вогні, у невеликій кількості олії під закритою кришкою 5хв з кожного боку до рум'яної скоринки. Після чого залити "заливкою для страв" та тушкувати приблизно 30хв.
Енергетична цінність:
У 100г продукту: білки - 8,6; жири - 2,4; вуглеводи - 6,6; 182 Ккал; 761 Кдж.
Наявність глютену, лактози:
Не містить глютену та лактози.
Термін придатності та умови зберігання:
6 місяців від дати виробництва при t -18C. Згідно ДСТУ 5052:2008. Не заморожувати повторно.
Опис:
Ніжне філе індички ми перемелюємо та поєднуємо з тушкованими морквою і цибулею та підвареним рисом Камоліно. Дякуючи фірмовій технології замісу наші тефтелі ідеально тримають форму при будь якому засобі приготування. Їх можна тушкувати в мультиварці та на пательні, в обраному соусі, бульйоні, або воді з томатною пастою та сметаною.